Välkommen till din personliga Growth Hacking byrå

Nice to meat you startades för att hjälpa företag som har brist på resurser och kompetens att stärka sin digitala affär och närvaro. Vi arbetar med hållbar e-handel och logistik där vi kan optimera kedjan mot de globala målen.

Vilka är vi ?

Vi har 15 års erfarenhet av e-handel och en bakgrund inom affärsutveckling både inom retail, e-handel och omni.

Vi har utvecklat framgångsrik digital försäljning med tillväxt och goda resultat både för butik, e-handel och online spelbranschen.

 

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa företagare att växa online. Vi skapar högre tillväxt genom att förstå din digitala affär.

Genom rätt digital strategi, digital kampanjer, webanalysering och uppföljning gör vi din vardag enklare.

Men också inom hållbar utveckling inom e-handeln, där vi hjälper företag inom de globala målen.

 

Vad gör vi ?

Vi är specialister inom affärsutveckling, rådgivning inom e-handel, digital närvaro, digital strategi, webanalys, digital marknadsföring, Performance Marketing som SEO, SEM, SoMe och Growth Hacking.

 

Varför välja oss?

Genom att vi frigör din tid kan du fortsätta med din verksamhet så löser vi resten.

Som interim, konsult eller underkonsult kan vi utföra uppdrag hos dig i din verksamhet eller via remote. Johan Dalbro är certifierad VD och utbildad via Västsvenska handelskammaren.

Om ni behöver en extern resurs i er styrelse kan vi erbjuda digital spetskompetens. Johan Dalbro är certifierad styrelseledamot och utbildad via Västsvenska handelskammaren.

Vi har arbetat med omni gränssnitt sedan 2007 och vet hur samverkan mellan fysisk butik och e-handel byggs upp på bästa sätt. 

AI tekniken är ny för många men med oss som partner kan vi hitta rätt AI teknik som passar din kostym. Vi har erfarenheter och resultat från olika projekt.

Alla pratar om digital marknadsföring men vi vet vikten av rätt ROI konverteringar och hur man göra analyser för ökat resultat.

Genom att använda oss frigör du din tid. Med 15 års erfarenheter av e-handel kan vi snabbt sätta upp en fungerande plan.