Välkommen till din personliga Growth Hacking byrå | Med Martech skapar vi magi och hjälper företagare.

Nice to meat you startades för att hjälpa företag som har brist på resurser och kompetens att stärka sin digitala affär och närvaro. Vi arbetar med hållbar e-handel och logistik där vi kan optimera kedjan mot de globala målen.

Vilka är vi ?

Företaget startades av Johan Dalbro som har 27 års erfarenheter inom försäljning, marknadsföring & IT. Även 17 års erfarenheter av e-handel & omni. 

Redan på 90-talet var Johan PC-byggare. Sålde & installerade datorer med tillbehör. Var online med internet år 1995. Var tidigt på bollen och byggde redan då hemsidor i ren html. Gjorde sin första online order hos Amazon.com år 1998. Genom att ha bra koll på hårdvara & mjukvara förstår vi bättre logiken mellan varandra och når framgångar.

2006 startade Johan sitt första
e-handelsföretag som han byggde från idé till lansering. Var tidigt med SEO & Google Ads, SoMe och sålde world wide. Började redan då hjälpa andra företag att synas och stötta dem med digital marknadsföring för att bli mer digitala.

Här finns även många projekt utförda med att byta e-handels plattform där vi kan vara kravställare, rådgivare & projektledare. 

Genom att se över verktyg & data skapas tillväxt med resultat.

 

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa företagare att växa online. Vi skapar högre tillväxt genom att förstå din digitala affär.

Genom rätt digital strategi, digitala kampanjer, webanalysering och uppföljning gör vi din vardag enklare.

Att ha kännedom inom Martech är viktigt idag, vi kan vägleda er att  ha rätt verktyg för att kunna göra ett perfekt arbete till ett lyckat resultat.

Vi utvecklar framgångsrik digital försäljning med tillväxt med goda resultat för e-handel B2C, D2C, B2B.  

Även i ett branding perspektiv. Vi bygger & förstärker även ditt varumärke.

Genom att kunna det mesta & bästa inom e-handel kan vi vara rådgivare som liknar ett coach, mentorskap där våra erfarenhet blivit framgångar.

Men också inom hållbar utveckling inom e-handeln, där vi hjälper företag inom de globala målen.

Vi utför även utbildningar där vi kan hjälpa företag att ha rätt kompetens ombord.

 

Vad gör vi ?

Vi är specialister inom affärsutveckling, rådgivning, digital närvaro, digital strategi, webanalys, digital marknadsföring, Performance Marketing som SEO, SEM, SoMe och Growth Hacking.

Vi utför frilans, interim & konsultation.

Säkerhetsställ att digital & teknisk kompetens finns på plats i styrelsen och personal. 

Vi erbjuder digital resurs och är certifierade i VD & styrelsearbetet.

Den digitala världen är idag ett faktum i styrelserummet oavsett bransch.

Varför välja oss?

Genom att vi frigör din tid kan du fortsätta med din verksamhet så löser vi resten.

Som interim, konsult eller underkonsult kan vi utföra uppdrag hos dig i din verksamhet eller via remote. Johan Dalbro är certifierad VD och utbildad via Västsvenska handelskammaren.

Om ni behöver en extern resurs i er styrelse kan vi erbjuda digital spetskompetens. Johan Dalbro är certifierad styrelseledamot och utbildad via Västsvenska handelskammaren och har arbetat med styrelseuppdrag sedan 2018.

Vi har arbetat med omni gränssnitt sedan 2007 och vet hur samverkan mellan fysisk butik och e-handel byggs upp på bästa sätt. 

AI tekniken är ny för många men med oss som partner kan vi hitta rätt AI teknik som passar din kostym. Vi har erfarenheter och resultat från olika projekt.

Alla pratar om digital marknadsföring men vi vet vikten av rätt ROI konverteringar och hur man göra analyser för ökat resultat.

Genom att använda oss frigör du din tid. Med 17 års erfarenheter av e-handel kan vi snabbt sätta upp en fungerande plan.